Välkommen på medlemsmöte 10 juni 2024

Publicerad: 2024-06-01
Måndag 10 juni klockan 19.00 bjuder vi in till ett fysiskt medlemsmöte i Tegera arena, för alla medlemmar i Leksands IF. Då kommer vi att diskutera medlemsdemokrati, digitala årsmöten och andra frågor som rör öppenhet och transparens.

Det senaste året har det förekommit diskussioner om våra stadgar och hur föreningen ska agera för att skapa förutsättningar för ett öppet diskussionsklimat där så många som möjligt blir hörda och får framföra sin åsikt.    

För att komma ytterligare en bit närmare detta bjuder föreningen nu in till ett möte där tanken är att vi ska diskutera just de här frågorna. Styrelsen kommer bland annat att informera om de beslut som tagits för att förra sommarens händelser kring årsmötet inte ska upprepas. Vi kommer också att berätta hur styrelsen har resonerat kring de funderingar som framkom i samband med det extra årsmötet där frågan om digitala årsmöten kom på tal.  

Det kommer att finnas gott om tid och utrymme för egna frågor och funderingar. Det här är inget beslutsmöte, utan en chans att under mer informella former träffa styrelsen och prata om de här frågorna.   

Anmäl dig HÄR senast fredagen den 7 juni.

Stjärnlaget