Publikinformation inför måndagens kvartsfinal

Publicerad: 2024-03-31
Publikinformation
Leksands IF har glädjen att hälsa vår publik välkommen till Tegera Arena, för match 6:7 i kvartsfinalserien mot Frölunda, som avgörs under måndagen Annandag påsk.
Nedsläpp sker klockan 15 i en fullsatt Tegera Arena. På med en LIF-halsduk och en matchtröja och färga arenan vit och blå! Ropa, heja, skapa samma magiska stämning som i torsdags. Vi går för seger, som i senaste hemmamatchen, för att ge oss chansen till en direkt avgörande match i Göteborg på onsdag.
Vi ber vår publik att vara på plats i god tid, ta höjd för parkeringssituationen (se information nedan), och notera att inga väskor får medföras in i arenan.

HÅLLTIDER 
12.30
Entréerna öppnar, det vill säga 2.5 timme innan match. På Arenatorget finns ett öltält på 150 kvadratmeter. Underhållning av Månsson Duo innan match och i periodpauserna. 
Kiosker, barer och restauranger öppna i hela arenan, några med drop-in. Självklart är också vår souvenirshop öppen. Passa på att fynda. 
Scenprogram, Sparbanksfoajén 
13.45 Magnus ”Sigge” Svensson och Tomas Jonsson intervjuas.    
14.00 Uppsnack inför match med Christer Siik, ass general manager.     
15.00 Nedsläpp Leksand-Frölunda  
Efter matchen är det öppet i Puck Munthe för den som vill stanna och hänga i baren en stund. 

PARKERING OCH TRANSPORT  
Då parkeringen vid Hildasholm fortsatt är obrukningsbar så här i tjällossningstider, har vi lånat den stora parkeringen vid Leksand Sommarland och kommer därifrån, likt i samband med förra veckans matcher, att kostnadsfritt att köra bussar till arenan. Detta med start 12.30 och fram till matchstart.   
Även parkeringen är givetvis kostnadsfri.   
Om du planerar att använda en annan parkering än Sommarlands, säkerställ att du använder en yta som är avsedd för parkering så att du inte riskerar p-böter.  

SÄKERHET  
Tänk på att visitation fortsatt sker av samtliga besökare, och kom ihåg att det inte är tillåtet att ta med sig väskor in i arenan.  

Se även:
 INFÖR DITT BESÖK I TEGERA ARENA  

Varmt välkommen till kvartsfinal 6:7!

Leksands IF
Stjärnlaget