Nu kan du förlänga ditt säsongskort

Publicerad: 2024-02-26
Biljett
Under helgen gick det ut ett e-postutskick till alla privata säsongskortsinnehavare om att det nu är möjligt att förlänga säsongskortet över 2024/2025.
Så roligt att så många av er redan har valt att förlänga!

I SHL-säsongskortet 24/25 ingår samtliga hemmamatcher hela säsongen – inklusive eventuella träningsmatcher samt alla former av fortsättningsspel på hemmais. Observera att även våra SDHL-matcher ingår, så du har mycket hockey att se fram emot!   
Som säsongskortsinnehavare kommer du att bjudas in till säsongskortsträffar, och du får även en rabattkupong som ger dig rätt till 20% rabatt på ett köp i vår souvenirshop säsongen 24/25.   
Fram till och med den 30/4 -24 har du även möjlighet att köpa till säsongskortsprodukter, som är unika för alla säsongskortsinnehavare 24/25.   
Nytt för i år är att det i säsongskortet även ingår två fribiljetter som du kan nyttja under säsongen 24/25. Dessa levereras via mejl närmare säsongsstart.   

Din plats är reserverad   
Din nuvarande plats kommer att ligga reserverad till och med den 31 maj -24, men efter detta datum släpps platsen för försäljning och vi kan inte längre garantera att den kommer att finnas tillgänglig kommande säsong.   
Nästa lördag, 2/3, släpper vi upp säsongskortsförsäljningen för allmänheten, så om du funderar på att BYTA plats har du med andra ord en vecka på dig att välja fritt.   
Vi hoppas självklart på att du är med oss även nästa säsong. Ditt stöd betyder massor för föreningen!  

Frågor? Kontakta Biljettavdelningen på 0247-644 00 eller [email protected]  
Ingen föranmälan krävs till lördagens träff.    

Leksands IF
Stjärnlaget