Hybrida – nyförvärv till Guldlaget

Publicerad: 2024-10-16
Partner
– Vi på Hybrida Solenergi blev leksingar av flera anledningar. Framför allt lockades vi av den starka gemenskapen och stoltheten kring laget, både på och utanför isen. Med vårt huvudkontor i Dalarna är Leksand dessutom en självklar del av vår vardag och vårt gemensamma engagemang för hållbarhet och långsiktig utveckling för regionen.
Det säger Robin Diegner, vars företag Hybrida kliver in i Leksands IF:s näst högsta partnerkategori – Guldlaget.

Hybrida arbetar med att effektivisera och lagra grön energi för att hjälpa företagets kunder att sänka sina energikostnader. Detta genom att arbeta med solcellspaneler som ger grön och hållbar energi.   
– Genom att stötta Leksands IF vill vi bidra till en hållbar framtid och stärka gemenskapen inom regionen, både på och utanför isen, förklarar Robin, och tillägger att Hybrida och Leksands IF delar samma värderingar kring engagemang, hållbarhet och inte minst gemenskap. 
– Vi ser fram emot att följa Leksands IF:s resa mot framgång och hoppas på att få uppleva många spännande och minnesvärda matcher. Med hela laget och stöttande supportrar bakom sig, tror vi på ett riktigt starkt resultat i serien.   

Patric Skoglund, kommersiell chef på företagssidan, Leksands IF:  
– Vi är stolta och glada över att Hybrida vill vara med oss på den här nivån. Det är ett framåtlutande företag med stor kompetens inom sitt område och som gör det möjligt att investera i en grönare framtid.  

Varmt välkomna till Guldlaget, Hybrida!   
Läs mer om Guldlaget, och se våra övriga partnernivåer HÄR

Leksands IF
Stjärnlaget