Video: Matilda af Bjur inför söndagens SDHL-premiär

Publicerad: 2023-09-23
Damlaget
Det har äntligen blivit dags att släppa pucken för årets SDHL-säsong! Klockan 12 på söndagen är det dags då Djurgården gästar Leksand och Tegera arena, en match forwarden Matilda af Bjur ser framemot.

Premiärdagen till ära är foajén fylld av aktiviteter och happenings från klockan 11, med lekhörna, godisregn, skottramp samt musikunderhållning med stjärnartisten Johan Eriksson.   

Och såklart är vår souvenirshop öppen precis som vanligt. Leksands Sparbank bjuder på halva inträdet, så ett sittplatsbiljett (vuxen) blir din för 50:-. För barn och ungdomar 0-19 år är det precis som vanligt fri entré.  

Priser med mat: Entré + pannkakor, sylt och grädde: 59:- för dom små (upp till 12), 125:- för dom stora. Som matalternativ till de stora serverar köket en lasagne med blandsallad (samma pris, 125:-)    

Säsongskortsinnehavare har fri entré mot uppvisande av kort och får gratis kaffe om de beställer mat på plats i arenan. Maten serveras från klockan 11 och fram till 13.00, i slutet av första paus av matchen.

Varmt välkomna till en annorlunda, och häftigare premiär! Boka din hockey med söndagslunch HÄR

Leksands IF
Stjärnlaget