Ica Supermarket förstärker Guldlaget

Publicerad: 2024-10-28
Partner
Ica Supermarket, som varit en viktig samarbetspartner till Leksands IF i många år, tar denna säsong klivet upp i Guldlaget, föreningens näst högsta partnerkategori.
– Vår förhoppning är att tillsammans med Leksands IF vinna många matcher, skapa underhållning och öka attraktionen för såväl Leksands IF som ICA över hela Dalarna, säger Ica Supermarkets Pontus Linderborn.

ICA Supermarket exponerar sig idag bland annat på 50/50-lotteriet i Tegera Arena i samband med matcher, och Patric Skoglund, kommersiell chef på företagssidan Leksands IF, säger såhär om det fortsätta samarbetet: 
– ICA Supermarket Dalarna har över tid visat ett enormt engagemang och har på ett smart sätt flyttat fram sina positioner gällande sina exponeringsrättigheter på både vår herr- och damverksamhet. Att man också hjälper ungdomsverksamheten genom 50/50-lotteriet visar på både en bra känsla för exponering, men också ett varmt Leksands IF-hjärta. ICA Supermarket Dalarna är också en del av våra viktiga partners på våra uppskattade familjedagar. Jag är glad över att vi får jobba tillsammans i ytterligare minst två år.   

Pontus Linderborn avslutar med att önska föreningen lycka till under säsongen och hälsar att han tror att Anton Johansson och Hilda Ljungberg kommer att stå för säsongens genombrott.   
Varmt välkomna till Guldlaget, Ica Supermarket Mat Masarna!   
Läs mer om Guldlaget, och se våra övriga partnernivåer HÄR

Leksands IF
Stjärnlaget