Missa inte kvällens kickoff

Publicerad: 2024-09-19
Partner
I kväll, torsdag 19 september, två dagar före SHL-premiären, besöker Leksands IF O´Learys i Borlänge. Träffen är i grunden en nätverksträff för Nätverket Leksands IF, men kvällen till ära så är även samtliga våra fans inbjudna.

Träffen inleds med en kortare dragning för Nätverket men kort därefter blir det en längre intervjustund från scenen. Deltar från Leksands IF:s herrlag gör Patrik Zackrisson, Kalle Östman, Eddie Larsson, Mantas Armalis och Lukas Vejdemo. Dessutom är General manager Thomas Johansson på plats, liksom tränare Charles "Challe" Berglund.   
– Det är faktiskt första gången som vi kombinerar en träff för Nätverket Leksands IF med våra fans och medlemmar. Det kändes som en given sak att göra när vi ska prata upp SHL-säsongen, då mycket av innehållet kommer att handla om den sportsliga delen. Men självklart kommer vi att presentera våra företag som är på plats från nätverket. Är man intresserad som företagare av att gå med i Nätverket är det bara att höra av sig till oss. Det kommer bli en riktig hockeykväll, säger Patric Skoglund, kommersiell chef på företagssidan i Leksands IF.  

Program, 19 september  
18.00
Leksands IF hälsar välkommen från scenen. Nätverkspartners presenteras plus övrig information från Leksands IF.   
19.00 Intervjustund med sporten och autografskrivning. Konferencier är Patrik Fernlund. Möjligheter att ställa frågor i publiken.   
21.00 Programmet beräknas vara klart, men kvällen fortsätter för er som önskar det.  

Intresserad av att boka plats och middag? KLICKA HÄR    
Varmt välkommen till O´learys i Borlänge.

Leksands IF
Stjärnlaget