Matchfredag och sommarlandslördag

Publicerad: 2023-08-14
Biljett
På fredag är det äntligen matchdags i Tegera Arena igen, och på lördag väntar en heldag på Leksand Sommarland.
Hoppas att vi ses!

FREDAG   
Nu på fredag, 18 augusti, spelas En match för livet i Tegera Arena. Leksands IF och Mora IK i samarbete med Barncancerfonden arrangerar en match där det kommer att krylla av välkända legendarer i de båda lagen.  Säkra din plats till denna härliga hockeyfest - och var samtidigt med och skänk pengar till Barncancerfondens viktiga arbete.   
Läs mer och köp din biljett HÄR   
Observera att detta är en välgörenhetsmatch utöver Leksands IF:s ordinarie program, och att den därför inte ingår i säsongskortet. 

LÖRDAG  
På lördag är det dags för den populära LIF-dagen på Leksand Sommarland. En härlig heldag på Sommarland, givetvis kryddad med blåvita inslag. Spelare från föreningens representationslag kommer att vara på plats, och en biljett till dagen blir din för endast 200:- (fri entré för alla under 1 meter)   
Och obs! Sommarland kommer att ha rabatterade priser i kiosker och restauranger denna dag, med upp till 50% rabatt!     
Läs mer och köp din biljett till dagen HÄR    

BOENDEPAKET 
Aktiviteterna den 18 och 19 augusti utgör ett perfekt tillfälle att kombinera de båda arrangemangen med en övernattning på Leksand Strand.  Leksand Resort ger 50% av din boendekostnad till Cancerfonden när du bor hos dem under denna period. 
Läs mer och boka HÄR   

26 AUGUSTI  
Nästa vecka följer vi upp ovan nämnda arrangemang med Stjärnlördagen. Såväl herr- som damlaget tar emot Mora IK hemma i Tegera Arena och det blir en heldag i arenan med aktiviteter som tröjsläpp av matchtröjan 23/24, autografskrivning, godisregn och After Ice.  
En biljett till dagen blir din för 150:-  
Läs mer och boka HÄR  
Matcherna ingår givetvis i säsongskortet

Leksands IF
Stjärnlaget