Fredag 24/11 - Hockey, rundvisning och frågesport

Publicerad: 2023-11-15
Biljett
Det planeras för fullt, nästa vecka får vi äntligen välkomna vår publik till stora blåvita fester i Tegera Arena igen. Som bekant är det ”Days of Nostalgia” under båda SHL-matcherna torsdag och lördag nästa vecka, där vi vänder tillbaka till 1970-talet i musik, mat och program runt själva matcherna.
Vi siktar på 13-14 000 åskådare totalt, till lördagen är det bara några enstaka biljetter kvar.

Så här: Det finns ju många tillresta till dessa matcher som övernattar i Leksand för att kunna se både matchen mot Luleå och Färjestad. Ni är varmt välkomna och vi hoppas att ni ska få fantastiska upplevelser. 
Till er har vi nu tagit fram ett förslag på aktiviteter under ”mellandagen”, fredagen den 24 november. Så här ser vårt förslag ut: 
Lunch - Börja med lunch i Star Restaurang i arenan där det som vanligt serveras en god buffé. Dagen till ära serveras det bland annat fläskfilé black and white, inspirerat från 1970-talet. 
Boka en rundvisning i arenan - Lär känna Tegera Arena, kom med bakom kulisserna. Vi erbjuder tre visningar: 13.30, 14.30 och 15.30. På vår rundvandring får du uppleva arenan på ett helt nytt sätt. Du får stifta bekantskap med olika ytor och platser, och dessutom få en inblick i det allra heligaste, A-lagets omklädningsrum. På köpet får du en liten historielektion (arenan har precis firat 18 år). Leder rundvandringen, som också inkluderar logeplanet och arenans bastuloge (!), gör Gunnar Bäckström. Samling sker vid huvudentrén. Visningen, som är gratis, beräknas ta cirka 45 minuter. Grupper om max 20 personer. 
Boka HÄR  
17.30 After work med Sport Quiz Tillsammans med Leksands Supporterklubb blir det en kul frågesport på tema 1970-tal med fina priser. Allt sker i arenans restaurang Puck Munthe med inbjudna gäster på scen, bland annat kommer LIF-legendaren Roland Eriksson att intervjuas. Öppet för alla, närboende eller tillresta, men anmäl innan till [email protected] 
Baren är öppen och mat som gick hem i det svenska folkhemmet redan på 1970-talet serveras, dillkött med kokt potatis (175:-) 
19.00 SDHL-match i Tegera Arena (ingår för alla som anmält sig till frågesporten) Vårt SDHL-lag har något bra på gång! Nu kommer Sveriges bästa lag Luleå på besök. Stötta damerna mot en skräll. Senast lagen möttes uppe i Norrbotten i oktober stod det 0-0 en bra bit in i tredje perioden. Vi ses!  Varmt välkomna hälsar Leksands IF  

Läs mer om Days of Nostalgia HÄR

Johan Pellas
Stjärnlaget