Viktiga poäng på spel

Publicerad: 2023-10-19
Biljett
Under torsdagskvällen kommer Oskarshamn på besök i Tegera Arena, nedsläpp klockan 19. Har du ännu inte skaffat biljett så är det hög tid att göra det. Laget behöver ditt stöd på läktaren.

Här är lite vad som händer i arenan under kvällen: 
17.00 Evenemanget börjar, dörrarna öppnas!   
Souvenirshop, kiosker, restauranger och barer är öppna, med specialerbjudanden. 
Nätverket Leksands IF ställer ut, på plats finns totalt 23 företag, i foajén och på arenatorget 
Underhållning på scen: Johan Eriksson 
18.00 Alexander Millner från ledarstaben intervjuas i foajén.  Målvaktstränaren får bland annat svara på: ”Vem står i kvällens match? Hur jobbar du med Mantas och Filip som toppar SHL:s målvaktsliga?”   
Andra paus/efter match
I andra paus får vi fint främmande från fotbollsklubben IK Brages tränaduo Klebér Saarenpää och Janne Mian. Vad kan de om hockey? Hur analyserar de matchen? På samma scen, i Montrab Fans Corner, kommer Arvid Eljas efter match för intervju och autografskrivning.   

Hockeyhelg
Eftersom Oskarshamnsmatchen är en del av vår Hockeyhelg (där mötet med Växjö på lördag kl 18 ingår) har vi ett flertal tvillingerbjudanden i shopen, kiosker, barer och restauranger under dessa matcher. Temat är sprunget ur bröderna Thommy Abrahamsson och Christer Abris, det är nämligen ”deras lördag” som sen väntar, de två ikonerna i Leksandströja som föräras med en egen matchtröja under lördagen.     

Biljetter till matcherna hittar du här:  
TORSDAG Leksand-Oskarshamn  
LÖRDAG Leksand-Växjö    

Dessutom: under Hockeyhelgen närvarar Högskolan Dalarna för att tillsammans med Leksands IF göra en undersökning om besöksnäringen kopplat till Leksands IF:s hemmamatcher. Undersökningen är en del av ett KTP (Knowledge Transfer Partnership) projekt för att analysera Leksands IF:s påverkan på kommun och region.  

Enkäter finns placerade på spridda platser inne i arenan och ni som har fått dessa får gärna ta er tid att svara för att vara med i en utlottning av priser samt bidra till Leksands IF:s utveckling. Projektet ingår i programmet Kompetenskraft Dalarna vilket medfinansieras av EU tillsammans med Region Dalarna.

Johan Pellas
Stjärnlaget